• Stem op S.V. Aarlanderveen tijdens de RABO clubsupport

De Rabobank heeft een leuke actie voor alle verenigingen opgezet. Middels jouw stem kan je jouw favoriete vereniging steunen. Jouw stem is geld waard.

S.V. Aarlanderveen doet ook mee aan de RABO Clubsupport. Wij willen ons clubgebouw verder verduurzamen en meer spelmaterialen voor de jeugd beschikbaar stellen. Hiervoor is geld nodig.

Hoe kan ik S.V. Aarlanderveen steunen?

Dit kan eenvoudig door naar de volgende site te gaan www.rabobank.nl/clubsupport Je krijgt 5 stemmen om uit te brengen waarbij je maximaal 2 stemmen op 1 vereniging mag geven.

Kan iedereen stemmen?

Stemmen kan alleen als je lid bent van de Rabobank. Lid worden is gratis en vrij snel en eenvoudig geregeld. Na het geven van jouw stem, kan je later altijd jouw lidmaatschap weer opzeggen. Stemmen is mogelijk voor Rabobank leden vanaf 12 jaar

Tot wanneer loopt deze actie?

Stemmen is mogelijk van 27 september tot 11 oktober. Het bedrag voor S.V. Aarlanderveen is afhankelijk van het aantal stemmen. Op 14 oktober wordt bekend gemaakt hoeveel we hebben opgehaald.