• SV AARLANDERVEEN slecht bereikbaar

    Van 26 juli tot en met 18 augustus 2019 voert de provincie Zuid-Holland groot onderhoud uit aan de N231. De werkzaamheden vinden plaats vVanaf de kruising met de N207 tot rotonde met de Nieuwveenseweg in Nieuwkoop. Er wordt een aantal bestaande bruggen en duikers vervangen of aangepast. Daarnaast wordt een start gemaakt met het aanleggen van een rotonde bij Achttienkavels om de veiligheid van dit kruispunt te verbeteren.

    Tijdens de werkzaamheden wordt de N231 tussen de N207 en de Nieuwveenseweg volledig afgesloten. Dit houdt in dat ons sportpark met de auto zeer lastig te bereiken is. De N231 en omringende wegen worden ook volledig afgesloten om "sluipverkeer" te voorkomen. De wegen zijn alleen toegankelijk met een onthefingskaart.

    Om bij ons sportpark te komen, zal je bij de verkeersregelaars moeten aangeven waar je heen wil. Op de fiets zal je geen hinder ondervinden van de afgesloten wegen.

    Klik op deze link om exact te zien welke wegen worden afgesloten (groene, rode en blauwe zone).https://www.zuid-holland.nl/publish/pages/23603/nieuwsbriefn231.pdf

    Meer informatie vind je op de site van de provincie. https://www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegverkeer/alle-n-wegen/wegen/n231/