• SV Aarlanderveen weet weer wat scoren is!

  Na eerst in de bestuurskamer te hebben uitgelegd waar nou precies Aarlanderveen ligt, werd er om 14.35 uur afgetrapt op een goed bespeelbaar veld.

  Aarlanderveen start zoals gewoonlijk aanvallend en het is goed om te zien dat de club uit Nieuw-Vennep ook wil voetballen. Na vier minuten gaf Robbie een fraaie assist op Sallem, die koelbloedig de score opent. We staan voor met 0-1 na in totaal 185 minuten voetballen zonder doelpunten. Vervolgens gaat het spel op en neer en onze verdedigers hebben hun handen vol aan de behendige aanvallers van VVC. Rond de twintigste minuut is er reuring op de bank bij VVC, omdat de goed leidende scheidsrechter de heer Yanover een sliding binnen de zestien niet bestraft met een penalty. Er zijn ook kansen om de score te verdubbelen, maar het lukt net niet. Na de thee pakt Aarlanderveen het goed op en binnen 25 minuten staan we voor met 5-1. Achtereenvolgens scoren Valentijn uit een hoekschop, Jorn twee keer na beide keren een assist van Davey, en Mike uit een vrije trap. De wedstrijd is gespeeld, er wordt van beide kanten volop gewisseld en de punten gaan mee naar Aarlanderveen. 

  Op naar volgende week, zaterdag 9 november om 14.30 uur thuis tegen Blauw Zwart. 

  Opstelling SV Aarlanderveen:

  Maico du Chatinier, Bram Egberts, Mike Busse, Valentijn Oudijk, Robbie Nagtegaal, Sallem Chemlali, Bryan de Heer, Elias Karmaris, Denylson Voorn, Jorn Poelwijk, Davey Grimmelius.

  Wissels: Jimmy Nieumeijer, Jallas Kalisse