• De derby in en tegen Woubrugge was open en werd gespeeld met veel respect naar elkaar waar Aarlanderveen logischerwijs de iets betere was. Toch ging het met een 0-0 stand rusten.
    Na de rust was de eerste kans voor Woubrugge. Vlak daarna volgde een zeer grote kans van Jeroen, maar hun keeper redde uitstekend. Aarlanderveen drong aan, maar echt grote kansen werden er niet gecreëerd. Opmerkelijk was het dat Mike ?? die tot op dat moment nog geen minuut had gemist ?? gewisseld moest worden in verband met een verrekking in zijn hamstring. Reservekeeper en A-junior Sven viel verdienstelijk voor hem in als linksbuiten.

Vijf minuten later viel ook nog A-junior Mats Westmaas in voor Derk. Ook Mats viel goed in en kopte bijna de 0-1 binnen uit een corner. Een kwartier voor tijd kwam het bevrijdende doelpunt via de pijlsnelle Lekan, die uit een zeer moeilijke hoek de 0-1 liet aantekenen. Een minuut voor tijd ging Lekan er weer vandoor en gaf Aziz de bal die knap de 0-2 aantekende. Hierna kreeg Lekan zijn publiekswissel voor wederom een A-junior (Joep van Koert).

Arjen Linstra: ‘Een zakelijke maar verdiende overwinning, waarbij we verdedigend wederom uitstekend stonden. Complimenten aan de groep en wederom de A-junioren, die volgende week overigens ook kampioen kunnen worden net als de veteranen en JO11. Het lijkt sportief een fantastisch jaar te worden voor Aarlanderveen.’

Aanstaande zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. Deze wordt thuis gespeeld tegen het Leidse Roodenburg van voormalig 2de elftal trainer Cengiz Donmez. De wedstrijd start zoals gewoonlijk om 14.30 uur op Polderpark.