• Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd voor Aarlanderveen 2 op het programma uit bij ASW in Wadinxveen. Het tweede elftal wordt aangestuurd door trainer/speler Michiel Schildmeijer en is redelijk verjongd met de terugkomst van enkele oud A junioren die een jaartje gestopt waren maar inmiddels weer met trots het groene witte shirt van Aarlanderveen dragen aankomend seizoen.

    Tegen een goede tegenstander werd ook goed weerstand geboden met goed verzorgd voetbal. Met de komst van de gebroeders Wijfje en van den Berg heeft het tweede veel loopvermogen en diepgang erbij gekregen. Louis ontbrak overbrak overigens deze zaterdag.

    10 minuten voor tijd scoorde de kleinste man van het veld met zijn hoofd namelijk Stan Wijfje de verdiende 0-1 en bepaalde met deze goal ook de eindstand.

    A.s. donderdag speelt het tweede thuis tegen DSO om 19.00 uur wordt er afgetrapt op Polderpark. Na afloop is er in de kantine nog een afscheid van trainer Cengiz Donmez die voor de slectie nog een (Turks) afscheidsbroodje verzorgd. Cengiz zal dit seizoen actief zijn als hoofdtrainer bij het Leidse Roodenburg die competitiegenoot is van Aarlanderveen 1.