• SVA column “De Pen”

  25 aug 2021
 • SVA column “de Pen”

  We gaan een column starten op de website van SV Aarlanderveen. Niet van specifiek één persoon maar we gaan de “pen” iedere keer doorgeven. Zo hebben we iedere 2 weken een nieuwe column van een nieuwe columnist wat over alles mag gaan, als het maar voetbal gerelateerd is. Het mag over ons eerste, de club of jeugdvoetbal gaan maar ook over onze veteranen, profvoetbal, EK, WK e.d..

  Diegene die de column schrijft blijft geheim tot zijn stuk wordt gepubliceerd. Als je een column hebt geschreven zoek je ook direct jou opvolger op. Ook deze opvolger blijft geheim tot zijn stuk weer gepubliceerd wordt.

  Op de donderdag (na de thuiswedstrijd van ons 1ste elftal) zal de column gepubliceerd worden op onze website. In de spelregels lees je meer over hoe het schrijven van een column verloopt. Interesse om ook een keer een column te schrijven? Zie de spelregels om jezelf aan te melden.

   

  Spelregels

  Wat is een column?

  - Een kort stukje tekst

  - Luchtig geschreven

  - Persoonlijk tintje

  “In een column vertelt de schrijver (columnist) iets over een (persoonlijke) gebeurtenis en/of geeft zijn mening”.

  Spelregels:

  1) Een column mag uit maximaal 1000 woorden bestaan

  2) De column dient op de woensdag, na de thuiswedstrijd van 1ste elftal, ingeleverd te worden via sfeerbeheersva@gmail.com

  3) De columnist zorgt zelf voor een opvolger.

  4) De columnist meld bij inleveren van zijn column (zie punt 2) wie zijn opvolger is aan de organisatie (sfeerbeheer)

  5) De opvolger blijft geheim tot publicatie van zijn column op de website.

  6) De onderwerpen staan vrij. Als columnist mag je overal over schrijven, als het maar voetbal gerelateerd is.

  7) Kwetsende, beledigende en/of racistische teksten zijn niet toegestaan.

  8) Mocht er geen opvolger gevonden worden, meld dit dan bij inleveren van jouw column. De organisatie kan helpen bij het vinden van een opvolger.

  9) Interesse om een keer een column te schrijven? Meld dit dan via sfeerbeheersva@gmail.com en dan kom je op de lijst. Een columnist kan deze lijst gebruiker om zijn opvolger te vinden.