• Sva JO-7 - Tavv JO-7

23 mrt 2022
  • Vandaag mochten we eindelijk weer eens een thuiswedstrijd spelen. En wel tegen Tavv. We speelden vandaag alleen een wedstrijd met de oudere jongens. Nadat we woensdag weer goed en hard hadden getraind, waren we klaar voor deze wedstrijd.

Tavv JO-7 had jammer genoeg maar 6 spelers, zodoende hadden wij 1 wissel. We spraken voor de wedstrijd af, dat als je weer in het veld kwam je begon als keeper. Op deze manier stond iedereen even lang op doel. Wel zo eerlijk, want we willen allemaal lekker veel voetballen.

De wedstrijd begonnen we heel goed. Vandaag wilden we natuurlijk weer winnen! Al snel scoorden we 2 doelpunten. Yes 2 - 0 voor ons. We speelden lekker verder, en schoten de bal heel veel richting het doel. Heel veel ballen gingen naast het doel, en maar liefst 6 ballen gingen de 1 ste helft op de paal. Beetje pech, of moeten wij beter op doel mikken?Uiteindelijk stonden we bij rust 4 - 1 voor. Tavv scoorde ook 1 keer, door slecht samenspel en verdedigen van ons.

In de rust dronken wij limonade, en kregen wij uitleg van onze trainers over het overspelen met elkaar. Dit kon beter in de 2 de helft. Ook het schieten tussen de palen, viel wel wat winst te behalen.

De 2 de helft speelden wij heel erg goed over met elkaar. Als Tavv de bal had, pakten wij direct de bal weer af. Speelden dan goed over naar elkaar, zodat we hele mooie aanvallen maakten. We scoorden de 2 de helft nog 4 keer. Zodat wij vandaag met 8 - 1 de wedstrijd wonnen. Super goed gedaan jongens van de JO-7.

Aankomende zaterdag spelen wij weer 2 wedstrijden!