• Het was van beide kanten een zeer sportief potje. Voor de rust had het, zeker gezien de gemiste kansen, wel 5-0 voor SVA moeten zijn maar we gingen de rust in met 2-0.
    De tweede helft was net begonnen en gelijk volgde de 3-0 al. De vorige wedstrijden kregen we meestal na de rust een tegendoelpunt en nu waren we alerter. Na 90 min was de eindstand 6-3. Onze spits William had er 3 gemaakt en is goed bezig, elke week maakt hij zā€™n goaltjes weer
    Kees heeft er 2 gemaakt waarvan de laatste de mooiste goal van de wedstrijd was. De andere staat op naam van onze aanvoerder Mats Westmaas.

We staan nu op de derde plek en zijn tevreden hoe het gaat in het eerste seizoen van JO19.
    De scheidsrechter van vandaag was Geert Gruppen en heeft prima gefloten. Er mag ook wel eens worden gezegd dat de club-scheidsrechters het prima doen .
    šŸ‘

Google Foto's