• SVA Transfernieuws #2: Davey Grimmelius en Sallem Chemlali tekenen bij

In navolging van Valentijn Oudijk en Maico du Chatinier kan het nieuws bekend worden gemaakt dat Davey Grimmelius (23) en Sallem Chemlali (26) volgend seizoen aan de club verbonden blijven. Beide spelers hebben het erg naar hun zin en kijken uit om nog een jaar in het groen-witte tenue van SV Aarlanderveen te spelen.

Sallem Chemlali

Sallem gaat aankomend seizoen alweer zijn vijfde (!) seizoen in als selectiespeler van SV Aarlanderveen. De inwoner van Nieuwkoop is een multifunctionele middenvelder en kan met recht een loopwonder worden genoemd. Daarnaast heeft hij een individuele actie in huis waardoor hij de tegenstanders voorbij loopt alsof ze stil staan. Een topspeler voor iedere trainer, met een positieve teamspirit, die multifunctioneel inzetbaar is en zowel aan de zijkant als in de as van het veld kan spelen.

De oud-jeugdspeler van SV Nieuwkoop en Alphense Boys heeft het erg naar z'n zin bij SV Aarlanderveen. De gezellige onderlinge sfeer in combinatie met hard werken in het veld liggen ten grondslag aan zijn beslissing om ook volgend jaar bij te tekenen.

In het dagelijks leven is Sallem als beveiliger werkzaam op Schiphol. Ondanks zijn onregelmatige werktijden is hij altijd op dinsdag- en donderdagavond te vinden op het trainingsveld.

Davey Grimmelius

Davey Grimmelius heeft in de zomer van 2019 de overstap van SV ARC naar de trots van de polder gemaakt. De inwoner van Waddinxveen is zijn voetbalcarrière als pupil bij ASW begonnen, waar zijn balgevoel en dribbel al snel werden opgemerkt door het grote(re) SV ARC uit Alphen aan den Rijn. Na tien jaar selectievoetbal bij SV ARC heeft hij besloten om zijn loopbaan bij SV Aarlanderveen te vervolgen.

Davey is een behendige baltovenaar die het liefst aan de buitenkant speelt en vanuit daar z'n mannetje opzoekt. Dit seizoen heeft Davey ook veel in de spits gespeeld naast Aarlanderveens clubicoon en topscorer aller tijden, Jorn Poelwijk. Davey’s belangrijkste kwaliteit is het opzoeken en uitspelen van zijn tegenstander met een razendsnelle, individuele actie. Een uniek wapen binnen het team van SV Aarlanderveen.

Davey, in het dagelijks leven als teamleider werkzaam bij Lieftink Geveltechniek in Alphen aan den Rijn, heeft bij SV Aarlanderveen het voetbalplezier weer helemaal teruggevonden. Op naar nog een jaar!

Later deze week meer nieuws, hou de website in de gaten!