• SVA transfernieuws #3: Bram Egberts, Jimmy Nieumeijer en Robbie Nagtegaal

  20 mrt 2020
 • In deze rubriek tref je het laatste nieuws over de selectie van volgend seizoen.

  In navolging van het eerdere spelersnieuws is de TC van SV Aarlanderveen verheugd te kunnen melden dat ook de sterkhouders Bram Egberts (25), Jimmy Nieumeijer (25) en Robbie Nagtegaal (25) de club volgend seizoen trouw blijven. Bram gaat zijn derde seizoen in, Jimmy & Robbie alweer hun vierde seizoen.

   

  Bram Egberts:

  Bram is een verdediger pur sang en multifunctioneel inzetbaar. De meeste supporters kennen Bram als stoomtrein op de rechterflank, waar hij onze spitsen vaak niet te missen kansen geeft. 

  Brams voetbalcarrière heeft zich voornamelijk in Alphen aan den Rijn bij Alphense Boys en ARC afgespeeld. Bijna twee seizoenen geleden heeft hij de transfer naar het Polderpark gemaakt om vervolgens direct kampioen te worden. 

  Bram voelt zich prima thuis binnen de vereniging, de combinatie gezelligheid en ambitie spreken hem aan. De keuze voor nog een jaar Polderpark was niet moeilijk!

  In het dagelijks leven werkt Bram bij mediabedrijf 90/24 Media in Amsterdam, waar hij content schrijft en social media beheert voor bekende voetballers. Sinds kort woont hij in Nieuwkoop.

   

  Jimmy Nieumeijer:

  Jimmy is een echte teamplayer die niet te beroerd is meters te maken om het niet gedane werk van andere spelers te compenseren. Jimmy behoort tot de categorie ‘linkspoten’ en speelt dan ook altijd aan deze kant van het veld. Van origine is hij linksback, maar dit seizoen vaak ingezet als linkshalf. Met zijn enorme werklust is hij een speler die iedere trainer graag opstelt. 

  Als jeugdspeler heeft Jimmy bij Alphense Boys gespeeld. Na een aantal jaren als senior bij VV Alphen te hebben gespeeld, was het tijd om zich te verenigen met zijn vrienden Elias Karmiris en Robbie Nagtegaal en besloot de overstap naar SV Aarlanderveen te maken. Naast de aanwezigheid van diverse vrienden is hij ook erg gesteld op keeperstrainer Willem en beide assistent-trainers Henk en Henny. 

  Jimmy woont in Bodegraven en werkt in het dagelijks leven als bewaker in de Alphense gevangenis. Ondanks zijn onregelmatige werktijden is hij altijd aanwezig, ook als hij maar een half uurtje kan komen trainen. Dit siert zijn mentaliteit.

   

  Robbie Nagtegaal:

  Robbie is een breed inzetbare speler, zowel de posities laatste man, rechtsback en voor de verdediging kan hij met verve bekleden. Zijn traptechniek en schot zijn een uniek wapen binnen de selectie. Zelfs zo strak en zuiver dat onze bondscoach Ronald Koeman hier een puntje aan kan zuigen! Daarnaast is Robbie verbaal sterk aanwezig om spelers op de juiste positie neer te zetten. 

  In zijn jeugd heeft Robbie bij Alphense Boys gespeeld. Na enkele stages bij FC Dordrecht en VV Noordwijk is hij als senior gaan voetballen bij VV Alphen en nu al weer voor het vierde seizoen bij SV Aarlanderveen. Robbie voelt zich prima thuis bij de club en is blij met de hechte teamsfeer. De twee P’s ‘plezier en prestatie’ zijn voor hem erg belangrijk en bepalend voor weer een nieuw seizoen

  In het dagelijks leven werkt Robbie als sales intercedent bij Randstad Groep Nederland en woont in Alphen aan den Rijn. Zijn vader Ed Nagtegaal kennen we van de fraaie actiefoto’s die hij neemt van de wedstrijden en die door velen met plezier op de website worden bekeken.

  SV Aarlanderveen is blij dat deze drie unieke en gezellige spelers nog een jaar bij ons blijven voetballen. Leuk om te vermelden is dat zij alle drie bij VV Alphen hebben samengespeeld met de nieuwe hoofdtrainer voor volgende seizoen Gerald van der Klok.