• SVA transfernieuws #4: Drie top-versterkingen!

In deze rubriek tref je het laatste nieuws over de selectie van volgend seizoen.

Ook deze week kunnen we weer positief nieuws melden! De Technische Commissie (TC) heeft overeenstemming bereikt met 3 nieuwe spelers, die wij graag aan je voorstellen:

• Killian Bouwhuis van VV Alphia,

• Steven van der Pijl van AVV Alphen,

• Brian Bor van AVV Alphen.

Killian Bouwhuis:

Killian is een diepe spits die makkelijk het net weet te vinden. Zo heeft hij kortgeleden tegen onze buren van SV Nieuwkoop in één helft vier keer gescoord. Hij is een spits die je zowel in de voeten als in de diepte kan aanspelen, een mooie toevoeging voor onze selectie!

Killians voetbalcarrière heeft zich, op een jaartje Alphense Boys na, vooral afgespeeld in de hoogste selectieteams van SV ARC waar hij zelfs debuteerde in het eerste elftal. Door blessures is de echte doorbraak uitgebleven en heeft hij besloten om bij onze competitiegenoot VV Alphia te gaan spelen. Tot aan de Corona-crisis scoorde Killian hier aan de lopende band.

In het dagelijks leven werkt Kilian in een G-Star winkel in Leiden en woont hij in Alphen aan den Rijn. De positieve ontwikkelingen bij SV Aarlanderveen, waar onder leiding van Henk van Hof een opmars is ingezet, heeft hij op de voet gevolgd en hem doen besluiten om de overstap te maken. Daarnaast spelen al heel wat vrienden bij SV Aarlanderveen en was de keuze makkelijk.

Steven van der Pijl:

Steven is een centrale verdediger en komt over van zondag-tweedeklasser AVV Alphen waar hij bezig is aan z'n eerste seizoen. Door de transfer van Mike Busse en de langdurige blessure van Bryan de Heer is de spoeling achterin dun en zijn we blij dat Steven de verdediging komt versterken!

De voetbalcarrière van Steven heeft zich in Alphen afgespeeld bij de hoogste jeugdselectieteams van ARC en Alphense Boys. Twee jaar geleden heeft hij nog succesvol samengewerkt met assistent trainer Henny van Raaij in de A1 van Alphense Boys.

In het dagelijks leven combineert hij werk en studie door het volgen van een brede techniekopleiding Mechatronica. Steven woont in Alphen aan den Rijn en heeft erg veel zin in het nieuwe seizoen, in een leuke competitie bij een club waar alles top geregeld is. Tevens kijkt hij uit naar de samenwerking met Henny van Raaij, Henk van Hof en de nieuwe hoofdtrainer Gerald van der Klok.

Brian Bor:

Brian is een verdedigend ingestelde, multifunctionele speler die zowel centraal in de verdediging als ervoor kan spelen. Met zijn enorme voetbalervaring is Brian een welkome versterking voor ons team en kijken we ernaar uit om hem volgend seizoen in het groen-witte shirt van SV Aarlanderveen in actie te zien komen.

Brian is gestart met voetballen bij SV ARC en heeft na tien jaar een mooie transfer gemaakt naar SC Heerenveen, waar hij het tot de A1 heeft geschopt. Het laatste jaar in de jeugd heeft Brian bij Alphense Boys gespeeld waar assistent-trainer Henny van Raaij ook trainer was. Dit seizoen speelde Brian bij AVV Alphen, samen met Steven van der Pijl.

Brian werkt bij BVCM in Amsterdam, waar hij zich bezighoudt met het debiteurenbeheer. Ook hij woont, net als veel selectiespelers, in Alphen aan den Rijn.

SV Aarlanderveen lijkt Brian een gezellige club, mede omdat hij een deel van de spelers en de staf kent wat een overstap altijd vergemakkelijkt. Ook het spelen op zaterdag is een doorslaggevende factor geweest in zijn besluit de overstap naar het Polderpark te maken.

We hopen dat Killian, Steven en Brian zich snel thuis voelen bij SV Aarlanderveen en wensen hun veel voetbalplezier en succes toe!