• SVA transfernieuws #5: Heuglijk spelersnieuws!

  5 mei 2020
 • In navolging van Killian Bouwhuis, Steven van der Pijl en Brian Bor is de TC erin geslaagd weer drie spelers enthousiast te maken voor een overstap naar het Polderpark. Thom Nouwens, Esli Westmaas en Sam Bottenberg maken allen de overstap van respectievelijk SV ARC, Rohda’76 en VV Bodegraven naar SV Aarlanderveen. 

  We hebben gewacht met het melden van dit nieuws i.v.m. de zorgelijke Corona-gezondheid van ons bestuurslid Marco Hijman, maar vinden de tijd nu rijp om meer achtergrondinformatie te geven over de nieuwe spelers.

  Thom Nouwens

  Allereerst Thom Nouwens: een rasechte nummer 10, een intelligente en creatieve speler die met zijn passing onze spitsen aankomend seizoen aan het werk kan zetten. Thom wordt aankomende zomer negenentwintig en brengt een hoop ervaring met zich mee die van waarde is voor het team.

  Zijn voetbalcarrière is begonnen bij SV ARC, hier viel hij al snel op en maakte de overstap naar Feyenoord. Na vier jaar Rotterdam-Zuid keerde Thom in de jeugd terug bij Alphense Boys om daar de rest van de jeugdopleiding met succes te doorlopen als veel scorende en assists gevende nummer tien. Als beginnende senior heeft Thom drie jaar bij onze buren van SV Nieuwkoop gespeeld. Dit kwam tot stand via toenmalig trainer van SV Nieuwkoop en huidig assistent-trainer van SV Aarlanderveen, Henk van Hof. Thom en Henk kennen elkaar, net zoals vele andere spelers binnen de SV Aarlanderveen selectie, al lang vanuit de jeugd. 

  In het dagelijks leven werkt Thom, die woonachtig is in Alphen aan den Rijn, op Schiphol voor een schoonmaakbedrijf als planner. De goede band die Thom met Henk heeft is de grootste reden om aankomend seizoen voor SV Aarlanderveen te kiezen. Daarbij is het een mooie competitie en wil Thom graag nog eens kampioen worden in zijn senioren-carrière. 

  Esli Westmaas

  Ten tweede Esli Westmaas, een pijlsnelle aanvaller afkomstig van Rohda’76 uit Bodegraven. Esli komt het liefst uit op de flanken en kan daar veel gevaar stichten, voor de goal is hij niet zelfzuchtig en hij blijft altijd positief! Een mooi wapen voor aankomend seizoen!

  Esli is geboren in Waddinxveen en heeft achtereenvolgens gespeeld bij VV Waddinxveen (nu ASW), Rohda’76 en Sportlust’46 in Woerden. Na hier ook nog twee jaar in de senioren gespeeld te hebben heeft hij de keus gemaakt terug te keren op het oude nest bij Rohda. 

  In het dagelijks leven werkt Esli, woonachtig in Bodegraven, in de regio Haaglanden als beweegcoach. Hier geeft hij diverse sportlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Na een goed en leuk gesprek met de TC van SV Aarlanderveen wist Esli dat hij de stap naar het Polderpark wilde maken. Met als belangrijkste doel het plezier in het voetbalspelletje terug te krijgen.

  Sam Bottenberg

  De laatste nieuwe speler is Sam Bottenberg, een allround speler met een scherp schot, mooie techniek en oog voor zijn medespelers. Dit maakt hem qua positie in het veld ook multi-inzetbaar, ideaal voor de trainers.

   

  Sams voetbalcarrière heeft zich volledig afgespeeld in Bodegraven. Eerst bij Rohda'76, waar hij  vanuit de jeugdopleiding is doorgestroomd tot het eerste elftal. Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar VV Bodegraven waar hij tot aan de Corona-crisis zijn wedstrijden speelden.

  In het dagelijks leven werkt Sam als bedrijfsleider bij de Kwalitaria in Bodegraven, de plaats waar hij ook woont. Hiervoor heeft Sam de opleidingen afgerond in sport & bewegen en assistent manager/bedrijfsleider. Sam wil graag een stap hoger gaan voetballen en denkt dat bij de trots van de polder te kunnen realiseren. 

  Wij wensen Thom, Esli en Sam veel succes en plezier toe aankomend seizoen!