• Terechte puntendeling TAVV – SV Aarlanderveen: 0-0

  10 mrt 2020
 • Afgelopen zaterdag vond de wedstrijd plaats tussen de nummers één en twee van de competitie in de derde klasse, met zeven punten voorsprong voor de ploeg uit Ter Aar. Na 90 minuten voetbal blijft het verschil 7 punten en met nog 9 wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk, echter TAVV blijft de torenhoge favoriet voor de kampioenstitel. 

  Het wedstrijdverloop was meer spannend dan goed, beide ploegen wilden niet verliezen en kozen voor een verdedigend concept. TAVV had in de eerste helft het betere veldspel en ook twee dotten van kansen, maar door goed keeperswerk van Maico du Chatinier werd verder onheil voorkomen. Vlak voor rust had Jorn Poelwijk de 0-1 kunnen maken, maar goed keeperswerk van Pieterse voorkwam een treffer. 

  Na de rust een zelfde spelbeeld met alleen minder kansen voor de thuisploeg. Aan het einde van de wedstrijd hadden Davey Grimmelius en Jorn Poelwijk nog kansen, maar door tevens goed keeperswerk van Pieterse werd een treffer voorkomen. Na afloop bleef het gezellig druk met als hoogtepunt van de avond een spetterend optreden van Marco de Hollander, uiteraard met polonaise.

  De wedstrijd stond onder leiding van de heer Blaak die terug kan kijken op een goede wedstrijd. 

  Opstelling SV Aarlanderveen:

  Maico du Chatinier, Mike Busse, Bram Egbers, Kafel Voorn, Patrick Wassing, Jorn Poelwijk, Sallem Chemlali, Robbie Nagtegaal, Jimmy Nieumeijer (Jallas Kalisse), Elias Karmiris, Davey Grimmelius.

  De tweede periode is voor Alphia. Onze felicitaties gaan uit naar VV Alphia die op de valreep de tweede periode pakt ten koste van VVSB.