• Voetbalvereniging Aarlanderveen organiseert dit Hemelvaartsweekend zijn jaarlijkse tentfeest. Het vierdaagse festival werd woensdagavond afgetrapt door Rowwèn Heze. In de voorbij jaren traden onder anderen Boney M, Nick & Simon en De Dijk op. Tot en met zaterdag treden artiesten op en zijn er activiteiten voor jong en oud.

Het tentfeest wordt gehouden op het voetbalveld van de vereniging. In 1968, toen de club twee jaar bestond, werd het veld aangelegd. En nog altijd voetbalt en tennist Aarlanderveen op die accommodatie. In de Throwback Thursday gaat Studio Alphen deze week terug naar de tijd dat het complex, waar nu Tentfeest Aarlanderveen plaatsvindt, werd geopend.

Klik op de onderstaande link om de schittterende oude beelden te bekijken!

Throwback Thursday: voetbalveld Aarlanderveen

📹 #ThrowbackThursday | Ook deze week hebben we weer historisch beeldmateriaal opgedoken. Gisteravond is Tentfeest Aarlanderveen van start gegaan. Maar wie kan zich nog herinneren dat het veld van S.V. Aarlanderveen in 1968 werd geopend?

Geplaatst door Studio Alphen op Woensdag 29 mei 2019