• Trainer Gerald van der Klok verlaat SV Aarlanderveen

    1 dec 2020
  • Hoofdtrainer Gerald van der Klok van de A-selectie heeft de Corona periode gebruikt om goed over zijn toekomst na te denken. Na veel wikken en wegen heeft hij besloten zijn ambities te volgen en aan het eind van dit seizoen afscheid te nemen van de spelersgroep, technische- en medische staf en begeleiding bij SV Aarlanderveen.

    Gerald: “Ik heb het prima naar mijn zin bij Aarlanderveen en werk met veel plezier aan een helaas onvoorspelbaar seizoen, maar ik heb besloten mijn ambities te volgen. Een mooie en logische stap voor mij is om trainer van een hoog spelend jeugdteam, assistent trainer van een eerste klasse team of hoger te worden, maar ook het hoofdtrainerschap ambieer ik. De bevoegdheid hiervoor heb ik op zak en ik wil proberen om dit doel te bereiken.”

    De technische commissie en voorzitter Leo de Jong waren verrast door het besluit van Gerald, maar respecteren zijn beslissing.

    Leo de Jong: “Gerald heeft een professionele afweging gemaakt en zijn beslissing om aan het eind van dit seizoen bij onze mooie club te vertrekken staat vast. Door dit tijdig bekend te maken kunnen beide partijen aan de invulling van volgend seizoen gaan werken. Namens het bestuur en alle supporters wensen we Gerald veel succes met de afronding van dit seizoen toe en gunnen hem alle succes in zijn verdere trainerscarrière.”