• Voor aanvang van het seizoen werd er met unanieme stemming voor gekozen om in het kader van de teambuilding een weekendje op pad te gaan met zijn allen. Met maar liefst 18 man zouden we afreizen naar Brabant, om een wedstrijdje te spelen en daarna Breda onveilig te maken. Het vinden van een tegenstander werd wat moeilijk omdat ons niveau nou eenmaal hoog ligt, maar ook omdat er bij de senioren standaard op zondag wordt gespeeld en dus kwam onze reisleider Aardbei op het idee om een potje te voetgolfen.

  Zo reisden we vorig weekend met 17 man af richting de Parel van het Zuiden, helaas eentje minder omdat Zaadbuik helaas moest afhaken en zelfs in het ziekenhuis werd opgenomen met acute wondroos. Gelukkig konden wij hem met de groepsapp op de hoogte houden.

  Rond 12:00 kwamen we aan in Golfcentrum Dongen en nadat we een lichte lunch hadden genuttigd en een ultra korte uitleg kregen gingen we in drie groepen de 12 holes afwerken. Al snel bleek het toch wel een leuk spelletje te zijn en we kregen alle facetten van het spel mee, waaronder de bunker, de sloot, de wind, aflopende hole, strafslagen, birdie’s, verstopte hole,
  afzwaaiers en bijna zelfs een hole in one. ( Maus!)

  Nadat we de baan in een krappe anderhalf uur hadden afgerond, was het tijd voor de einduitslag waarbij opviel dat onze leider Padje zelfs de sterkste was in zijn groepje, maar afgetekend winnaar werd Daaf die de holes afraffelde in 40 schoten, voor Buur en Maus die er in respectieve volgorde er 3 en 6 schoten langer over deden.

  Nadat we er een paar namen om de eerste dorst te lessen werd er afgereisd naar Breda, waar we in het centrum domicilie hadden gekozen voor de nacht. @ppie ging helaas niet mee naar Breda, hij verkoos de verjaardag van zijn buurman, zal wel een hele leuke buurvrouw zijn.

  Nadat wij ons hadden ingecheckt en de hotelbar hadden geïnspecteerd werd er afgesproken om ons in een half uurtje op te frissen om de binnenstad te gaan verkennen. Gelukkig zijn we mannen en binnen een half uur was iedereen gereed en toen Ron Maradon er was konden we gaan.

  Omdat we dit weekend weer gezegend waren met schitterend weer, konden we gewoon lekker op het terras zitten, alleen zaten we na de Bavaria en de Brand nu aan de Jantjes, laten we hopen dat ze niet teveel verschillende merken schenken, anders kon het nog wel een bende worden in de hotelkamer.

  Om 19:30 hadden we onze laatste vaste afspraak van de dag, namelijk bij de ribsfactory voor het diner en ik moet zeggen het was lekker en veel en vooral veel vlees en met halve liters Heineken erbij, kwam het helemaal goed en met name Padje en Uppie braken het plaatselijke Spareribs record en hierbij begaf zelfsde riem van onze leider het . Gelukkig had Aardbei hier een oplossing voor en Flipje kreeg op straat een paar slagen met de dezelfde riem op zijn naakte achterste. Dit tafereel hoort eigenlijk op een kerstkaart.

  Na deze bombastische maaltijd gingen we los en brak de groep al na het tweede barretje in tweeën en belandde een deel van ons groepje in de plaatselijke Gaybar, waar zich op dat moment alleen maar vrouwen ophielden. Nog even hebben we geprobeerd om ze om te turnen, maar toen werd de achtervolging op de rest van de groep ingezet. En ook hierbij bood de groepsapp uitkomst, want we kregen als foto Bar ’t Keteltje. Nu dachten we dat deze al op last van de politie was gesloten, maar dat is natuurlijk het gelijknamige etablissement in Antwerpen. Google maps bood uitkomst en leerde ons dat de deze op een 800 meter zat van onze locatie. Eenmaal aangekomen bleek iedereen aan de overkant te zitten in bar Bruxelles want naast drank en muziek, moeten we ook wat leuks kunnen zien en na een tussenstop bij een studenten sociëteit, met wel heel goedkoop bier hadden we rond half één eindelijk de aansluiting gevonden.

  Nadat we al enige tijd binnen waren, kwam iemand op het lumineuze idee op tactisch nabij de damestoiletten plaats te nemen en nadat de drank rijkelijk bleef vloeien bleken we in onze selectie ook nog de nederlandse Bob en Harvey Weinstein te hebben en ik moet zeggen deze aanpak werkt toch niet echt bij het andere geslacht, maar een aantal van onze gladiatoren bleken nog wel in trek bij de brabantse dames, maar gelukkig was Mokkie niet mee, anders hadden we geen kans gehad.

  Nadat de Weinstein boys al meerdere malen waren gewaarschuwd door de uitsmijter, bleken ze onze drankomzet belangrijker te vinden en mochten we gewoon blijven. Het was inmiddels wel een afvalrace geworden en rond half vier begaven we ons naar de plaatselijke shoarmatent en rond half vijf had iedereen zijn mandje toch wel gevonden.

  De volgende ochtend was er niet echt een appèl, maar vanaf 09:00 kwam iedereen langzaam de hotelbar opzoeken om dan de noodzakelijke cafeïne in zijn lijf te gieten. Na zo’n zware nacht is een groepsapp trouwens wel lekker, want je krijgt bij het zien van de foto’s van de vorige avond en nacht toch wel een beetje Hangover Part 1 gevoel, want je kunt alles weer een beetje plaatsen.

  Uiteindelijk werd afgesproken om om 11 uur richting huis te gaan en onderweg nog wat vet te scoren bij een plaatselijk M. Waar we de heenreis via Utrecht naar huis gingen, koos onze leider voor 010 en daar kwamen we rond het middaguur in de enige file van Nederland, dit was overigens het enige minpuntje van het voortreffelijk georganiseerd uitje.

  Uiteindelijk kwamen we toch aan in Borft en sloten het weekend in stijl en ongezond af.

  Rest mij nog Aardbei te bedanken voor de organisatie van het topweekend en hier gaan we natuurlijk echt te vruchten van plukken te beginnen volgende week zaterdag uit tegen Woubrugge, dus ik zou zeggen scheenbeschermers aan.

  P.S. in verband met diverse huwelijken en samenlevingscontracten kunnen niet alle gemaakte foto’s worden gepubliceerd van onze nachtelijke escapades.