• Trainingsweekend S.V. Aarlanderveen in De Lutte, Overijssel

  15 jun 2021
 •  

  Eindelijk was het dan zo ver, de selectie van de Trots van de Polder kon als team op trainingskamp. Vrijdagochtend 11 juni vertrok de selectie om 09.00 uur vanuit Aarlanderveen richting De Lutte.
  Aangekomen bij het Landhuishotel De Bloemenbeek, een zeer mooie locatie met een schitterend voetbalveld naast de deur, werd de kamerindeling en het programma bekendgemaakt aan de spelers. In de middag en avond werd getraind, met veel aandacht voor positiespel. Na een verfrissende douche, zwembad of sauna kon er gezamenlijk worden genoten van een heerlijk buffet, waar de voorzitter in zijn speech het team heel veel succes wenste voor het nieuwe seizoen en de nieuwe selectiespelers welkom heette. De avond werd afgesloten met het kijken van de EK-wedstrijd Italië tegen Turkije.

  Op zaterdagochtend om 08.30 uur weer aan het ontbijt. Van 9.30 tot 10.45 uur stond er een lichte (ochtend-)training in competitievorm, teams tegen elkaar, op het programma. Vervolgens hadden de spelers weer even rust en om gezamenlijk van een goed verzorgde lunch te genieten. Om 14.00 uur trainde de selectie onderlinge partijvorm met als afsluiting een ‘koffiemolen’ afwerkvorm waar tot het einde aan toe voor de winst werd gespeeld. 

  Na deze trainingsdag kon worden aanschuiven bij een heerlijke BBQ met saladebuffet, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. In de avond werd weer gekeken naar het EK.

  De volgende ochtend zat iedereen om 08.30 uur weer fris en fruitig aan het ontbijt. Hierna ging het team volgens traditie, onder leiding van Geert en Monique, richting Het Lutterzand. Daar aangekomen werd de wandeling naar de rivier de Dinkel gemaakt, om er als team door het ijskoude water te wandelen richting het strandje.

  Hierna als afsluiting nog wat gedronken bij het Paviljoen Lutterzand en hierbij bedankte het bestuur en Thom Nouwens onze hoofdsponsor Plutosport voor de organisatie en de middelen om dit trainingskamp tot een succes te maken!

  Kortom, een topweekend en hopelijk gaat dit leiden tot een heel mooi, sportief en succesvol seizoen!

   

   Afbeelding met boom, buiten, water, rivier

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Afbeelding met buiten, grond, water, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Afbeelding met gras, boom, lucht, buiten

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Afbeelding met boom, gras, buiten, lucht

Automatisch gegenereerde beschrijving