• Trainingsweekend S.V. Aarlanderveen in De Lutte, provincie Overijssel

  28 aug 2023
 • Van vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus 2023 is de selectie van de Trots van de Polder als team op trainingskamp gegaan naar De Lutte.
  Aangekomen bij Landhuishotel De Bloemenbeek, een zeer mooie locatie met een schitterend voetbalveld naast de deur, werd de kamerindeling en het programma bekend gemaakt aan de spelers.
  Vervolgens werd er in de middag en in de avond getraind met veel aandacht voor positiespel en afwerkvormen. Vol verwachting werd de helikopter, die landde op het trainingsveld, gecontroleerd op nieuwe speler versterking, maar de teleurstelling was groot toen bleek dat het gasten voor De Bloemenbeek waren.
  Na een verfrissende douche, zwembad of sauna werd gezamenlijk genoten van een heerlijk buffet, voorafgaand aan een speech van de voorzitter die het team heel veel succes wenste voor het nieuwe seizoen en de nieuwe selectiespelers een warm welkom heette.

  Op zaterdagochtend om 09.00 uur weer gezamenlijk aan het ontbijt, gevold door een teambespreking in meerdere groepen die allemaal na dachten over verschillende thema's.

  Dit als voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen Quick'20 O23 uit Oldenzaal.

  Om 11.45 uur vertrokken we richting de schitterende accommodatie van Quick'20 met om 13.00 uur de aanvang van de wedstrijd.

  Quick'20, bestaande uit zeer getalenteerde spelers, gaf direct veel druk op de bal en hun spel was zeer verzorgd met de aanwezige techniek. Tijdens de wedstrijd kregen beide teams mogelijkheden om de score te openen maar beide doelverdedigers voorkwamen dit en de ruststand werd dan ook bereikt met een 0-0 stand.

  In de tweede helft kwam Quick'20 in de 55e minuut op voorsprong door een hard afstandsschot, 1-0. De spelers van de Trots van de Polder deden er een schepje bovenop en vanuit een voorzet van Alessio kon Stefan de 1-1 binnen koppen.

  Uiteindelijk wisten wij toch het winnende doelpunt te scoren; Killian werd in de diepte gespeeld en werd gevloerd binnen het zestien meter gebied. De strafschop werd onberispelijk binnengeschoten door Calvin.

  Kortom, een zeer nuttige oefenwedstrijd voor beide teams.

  Bij terugkomst in De Bloemenbeek was er een golftoernooi georganiseerd door Marco en alle spelers streden om de eeuwige roem en de hoofdprijs, die uiteindelijk is gewonnen door Robbie Nagtegaal.

  Hierna werd door het bestuur de ‘speler van het jaar’ gekozen. Killian Bouwhuis ontving de prijs uit handen van de voorzitter Leo de Jong.

  De eigenaar van De Bloemenbeek werd bedankt voor de gastvrijheid van de afgelopen jaren en ontving van Leo een ingelijst shirt van ons eerste elftal.

  Vanaf 19.00 uur stond er een heerlijke BBQ en saladebuffet voor ons klaar, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

  Vervolgens was het voor eenieder vrij om te gaan ontspannen.

   

  Zondagochtend om 09.00 uur zat iedereen weer fris aan het ontbijt, waarna werd schoongemaakt en opgeruimd om het verblijf te verlaten.
  Natuurlijk ook dit jaar werd de traditie niet overgeslagen; onder leiding van Geert en Monique reden we richting Het Lutterzand.

  Daar aangekomen hebben we een wandeling gemaakt naar de rivier de Dinkel, om vervolgens als team te wandelen richting het strandje. En wat bleek, het water lag op sommige punten dermate hoog dat een heerlijke koude duik noodzakelijk werd.

  Hierna als afsluiting nog wat gedronken bij het Paviljoen Lutterzand en bedankten het bestuur en de spelersgroep de hoofdsponsor Plutosport, Monique en Geert voor de organisatie en de middelen om dit trainingskamp wederom tot een succes te maken!
  Het was een topweekend en hopelijk gaat dit leiden tot een heel mooi, sportief en succesvol seizoen!

   

  Henny van Raaij