• Trainingsweekend S.V. Aarlanderveen in De Lutte, provincie Overijssel

  25 aug 2022
 • Op vrijdagochtend 19 augustus vertrok de selectie om 09.45 uur vanuit Aarlanderveen richting De Lutte.
  Aangekomen bij het Landhuishotel De Bloemenbeek, een zeer mooie locatie met een schitterend voetbalveld naast de deur, werd de kamerindeling en het programma aan de spelers bekend gemaakt. Vervolgens werd er in de middag en in de avond getraind met veel aandacht voor speelwijze. Na een verfrissende douche, zwembad of sauna schoof iedereen aan voor het heerlijke buffet.

  Op zaterdagochtend om 08.30 uur aan het ontbijt, waarna een lichte (ochtend) training volgde. De spelers maakten zich na een tijdje rust en een lunch op voor de wedstrijd. Om 13.00 uur met vertrok de bus naar de plaatselijke club van Goor genaamd GFC Goor uitkomend in de 4e klasse van de KNVB.

  Aanvang van de wedstrijd was 14.30 uur. GFC kwam op voorsprong door een afstandsschot van Thijs Moorman. S.V. Aarlanderveen nam wat meer het initiatief en kwam op 1-1 via een assist van Killian op Davey. Na ongeveer 30 minuten werd het 2-1 door Olaf Siegers. Vlak voor rust scoorden wij de 2-2 na een goed genomen corner van Alessio die werd ingekopt door Steven.

  Na rust was te zien dat wij over een betere conditie beschikten en dus trokken wij het spel naar ons toe. We wisten een prima 2-5 overwinning te behalen, zeker gezien de trainingsintensiteit voorafgaand aan de wedstrijd.

  De 2-3 werd door Moussa knap binnen gelobd na een pass in de diepte van Biagio.
  De 2-4 werd opgezet door Sallem en opnieuw over de keeper binnen geschoten, nu door Davey. De 2-5 werd opnieuw voorbereid door Sallem en beheerst afgewerkt door Biagio. 

  Op zondagochtend zat iedereen om 09.00 uur weer fris aan het ontbijt, daarna was het tijd om op te ruimen en uit te checken. Uiteraard kon de inmiddels traditionele Het Lutterzand niet worden overgeslagen. Onder leiding van Geert en Monique reed de selectie en staff naar het natuurgebied. Daar aangekomen is een wandeling gemaakt naar de rivier De Dinkel, om vervolgens als team door het ijskoude water te wandelen richting het strandje.

  Hierna als afsluiting nog wat gedronken bij het Paviljoen Lutterzand en hierbij bedankte het bestuur en Thom Nouwens onze hoofdsponsor Plutosport (Monique en Geert) voor de organisatie en de middelen om dit trainingskamp tot een succes te maken!

  Kortom een topweekend en hopelijk gaat dit leiden tot een heel mooi, sportief en succesvol seizoen 

   

   

  1. GFC ONDERUIT TEGEN AARLANDERVEEN

  21 augustus 2022 14:00

  GFC heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen sc Aarlanderveen (3e klasse) met 2-5 verloren. De Zuid-Hollandse ploeg zit in een trainingskamp in De Lutte en waren conditioneel duidelijk verder dan de rood zwarten. GFC kwam door een afstandsschot van Thijs Moorman wel op een 1-0 voorsprong. Even later werd het 1-1 en na een dik half uur 2-1 door Olaf Siegers. Nog voor rust werd het 2-2 en in de tweede helft was de pijp leeg bij GFC en kon Aarlanderveen uitlopen naar 2-5. Volgende week dinsdag, 30 augustus, speelt GFC de tweede oefenwedstrijd. Dan is Sportclub Enschede de tegenstander. (foto’s: GFCGoor.nl)

  Afbeelding met gras, voetbal, boom, bal

Automatisch gegenereerde beschrijving

   

   
 • Afbeelding met gras, persoon, buiten, boom

Automatisch gegenereerde beschrijving  Afbeelding met boom, buiten, rivier, natuur

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met gras, lucht, buiten, veld

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Afbeelding met boom, gras, buiten, lucht

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Afbeelding met gras, lucht, persoon, buiten

Automatisch gegenereerde beschrijving