• Transfernieuws #6: Elias Karmiris, Bryan de Heer en SV Aarlanderveen continueren samenwerking

15 mei 2020
  • Ondanks de avances van andere trainers en clubs is de TC in zijn nopjes dat Elias Karmiris en Bryan de Heer binnenboord blijven. Zo komt er een alleraardigst elftal op de been voor aankomend seizoen!

Elias Karmiris

Elias is voor velen een bekend gezicht en al jaren een vaste kracht op het Aarlanderveens middenveld. Onze Griekse aanvallende middenvelder heeft met zijn voetbalkunsten op het Polderpark de harten van de fans gestolen. De temperamentvolle Elias is balvast, goed in de combinatie en heeft altijd oog voor de lopende mensen om hem heen. Daarnaast multi-inzetbaar op het (aanvallende) middenveld en optioneel de aanval, maar Elias zijn voorkeur ligt bij de tien positie.

Elias is begonnen met voetballen bij vv Woubrugge, waar hij ook woonachtig is. Vanaf de C'tjes heeft hij de overstap gemaakt naar Alphense Boys om zich verder te ontwikkelen. In de senioren heeft hij bij AVV Alphen en SV ARC gespeeld om drie jaar geleden de overstap naar Aarlanderveen te maken waar hij het enorm naar z'n zin heeft.

Het voetballen bij SV Aarlanderveen combineert Elias al sinds jaar en dag met zijn restaurant Zorba de Griek in Alphen aan den Rijn. Een echt familiebedrijf dat hij samen met zijn ouders, zusje en anderen runt. De authentieke Griekse sfeer en gastvrijheid, in combinatie met het heerlijke eten en drinken, maken van Zorba een echte aanrader.

Elias (25) heeft als doel om met SV Aarlanderveen weer kampioen te worden en door te stomen naar de tweede klasse. De perfecte balans tussen prestatie en gezelligheid zijn de beweegredenen om nog een jaar te blijven. We hopen Elias, die er elke zomer geen sobere Spartaanse levensstijl op nahoudt, in augustus weer topfit op de trainingen te zien!

Bryan de Heer

De tweede speler die we ook aankomend seizoen op het Polderpark zien is Bryan de Heer. De verdedigend ingestelde middenvelder is een ware pitbull a la Nigel de Jong in zijn hoogtijdagen. Helaas is Bryan sinds zijn komst naar SV Aarlanderveen geteisterd door zwaar blessureleed, waardoor hij veel wedstrijden vanaf de kant heeft bekeken. Bryan is met zijn spelstijl een unieke speler, waar je er niet veel van hebt in een team. We hopen hem aankomend seizoen en zeker in 2021 weer op het veld te zien schitteren waar hij menig nummer tien zal aanpakken.

Bryan (21) is woonachtig in Alphen aan den Rijn. Hij heeft de jeugdopleiding en hoogste jeugdteams van Alphense Boys en SV ARC doorlopen tot de senioren. Sinds de zomer van 2018 is hij op het polderpark te bewonderen. Naast z'n studie Commerciƫle Economie (2e jaar) op de Hogeschool klust hij bij als bezorger bij het restaurant van Elias, Zorba de Griek.

Bryan is happy met de nieuwe versterkingen in de selectie, maar zijn focus en motivatie is nu gericht om topfit te worden! Hopelijk zien we Bryan snel terug op het veld.