• Vandaag stond de uitwedstrijd tegen CVC Reeuwijk op het programma. Een ploeg waar wij normaal gesproken niet teveel moeite mee hebben, maar vandaag misten we wel Ronaldo, Tijnus ,Gentile, Maus en Ton de Beer. Daar tegenover stond de rentree van Panna en ook Aardbei was weer opgeroepen om onze aanval te versterken.

Achterin was het even puzzelen, maar door Daaf naast Jan de Rooy in het centrum te posteren stond er weliswaar een prima voetballend duo centraal, maar ook een ultra aanvallend en dat kon nog wel een problemen gaan geven vandaag.

We mochten weer aftrappen op het hoofdveld, helaas was dit er weer eentje van de namaakvariant , maar gelukkig was de temperatuur wel een graadje of twintig lager dan 5 maanden geleden.

Nadat er voor het eerst was gefloten , begonnen weer met ons ouderwetse tikki-takka en zetten Reeuwijk gelijk vast en zo leek het een makkelijke middag te worden, maar nadat we de eerste kansen misten was het Reeuwijk die met de tweede halve kans Smollie van afstand passeerde door de bal in het uiterste hoekje te plaatsen. Maar geen paniek, we bleven rustig tikken en na een klein half uur was het de behendige eenarmige voetballer die van afstand bekeken voor de 2-0 zorgde. Bij de veteranen was er nog steeds geen paniek want als we voor rust in ieder geval de aansluitingstreffer zouden maken dan was er nog steeds zicht op een goed resultaat.
    Vlak voor rust kregen we uit een vrije trap de kans om tot scoren te komen , maar de vrije trap van Panna werd via de muur richting het doel gevuurd, maar de sluitpost van Reeuwijk redde fenomenaal en nadat we voor rust met een paar schoten het doel op een haar steeds misten , begonnen we ons toch een beetje zorgen te maken voor " wordt het zo’n dag !".

In de rust deed Padje nog een tactische aanpassing en gingen we vol goede bedoelingen op jacht naar minimaal een punt. Maar na een 10 minuten leek het een verloren middag te worden, want de eenarmige voetballer van Reeuwijk had een topdag en vanaf een meter af 25 verraste hij Smollie met een bal in de kruising en onze sluitpost kon er alleen zijn vingertoppen tegen krijgen, maar dat was niet voldoende en zo stonden we gewoon met 3-0 achter. Ondanks het feit dat Reeuwijk parasiteert op een foutje van ons en er in de omschakeling handig uit komt, bleven wij volharden in ons ultra aanvallende spel en het feit dat Reeuwijk zich helemaal een slag in de rondte werkte hielp ook niet mee en nadat het 4-0 was geworden, kregen we een strafschop mee, want een veldgoal leek er vandaag niet in te zitten. Bij afwezigheid van zijn broeder , mocht Jan van Rooy het weer proberen van de stip en hij stuurde zoals in zijn beste dagen de keeper de verkeerde kant op en schuift weer op in het penaltylijstje, maar belangrijker nog het stond 4-1 en de spreekwoordelijke eer was gered.

In de slotfase liep Reeuwijk nog uit naar 6-1 en dus verlieten de vedetten met schaamrood op de kaken het sportpark Groene Zoom en zo scoren we de laatste weken geen punten en zakken dus ook op de ranglijst naar plaats 6.

Aanstaande zaterdag spelen we weer thuis tegen Lisse VE1, een ploeg die op dit moment negende staat en dus weer de hoogste tijd voor drie punten al zal dit niet makkelijk worden tegen de degradant uit de eerste klasse.