• Update corona maatregelen

24 sep 2020
  • Beste leden, sponsors en gasten,

Middels dit schrijven willen wij jullie informeren over het nieuwe seizoen dat net is gestart. Helaas is het Coronavirus nog niet klaar met ons. Dit betekent dat wij verschillende maatregelen hebben doorgevoerd om veilig te kunnen voetballen en te genieten van het voetbal.

Ons sportpark is Coronaproof gemaakt, maar valt of staat met jullie discipline. Wij vragen iedereen om zich aan de (algemeen bekende) maatregelen te houden.

Entree

Het sportpark kan via de bekende ingang betreden worden. Er zijn voorzieningen getroffen om veilig het sportpark te betreden en te verlaten. Tevens hangen de richtlijnen duidelijk zichtbaar.

Kantine

Tijdens wedstrijden is de kantine bereikbaar via de hoofdingang. Hier kan men desgewenst de handen desinfecteren. Houd altijd 1,5 meter afstand en volg de aangegeven route. De kantine kan alleen verlaten worden via de zijentree welke op het terras uitkomt. Tafels, stoelen en krukken zijn grotendeels weggehaald.

Bar

Momenteel vragen wij jullie alleen met PIN te betalen. Contant geld nemen wij niet aan, tenzij er geen andere manier is. Tijdens wedstrijden van het eerste elftal is ook buiten de gelegenheid om consumpties te bestellen. Maak hier gebruik van zodat de drukte in de kantine beperkt blijft.

Kleedkamers

Ook in de kleedmakers geldt de 1,5 meter afstand. Elk team heeft de beschikking over een kleedkamer en mag in kleine groepen omkleden en douchen. Wij vragen de teams hier hun verantwoordelijkheid te tonen.

Langs het veld

Er is buiten voldoende ruimte beschikbaar om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het bestuur van SV Aarlanderveen gaat er vanuit dat iedereen deze afstand respecteert en hier naar handelt. Spreek elkaar aan waar nodig.