• Van het bestuur September 2020

  7 sep 2020
 • Van het bestuur

  Elke maand neemt het vierkoppig hoofdbestuur, onder aanvoering van Leo, het reilen en zeilen van de vereniging door. Alles wat hier is besproken wordt normaliter in de notulen verwerkt. Om meer transparant te zijn naar alle leden, is deze nieuwe rubriek in het leven geroepen. Na elke vergadering zal een kort verslag op onze website verschijnen, zo kan iedereen op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt binnen onze mooie vereniging.

  Gezocht: Barpersoneel

  De bezetting op de zaterdagochtend is momenteel te mager. We zoeken mensen die vrijwillig eens in de vijf á zes weken achter de bar willen staan. Een bardienst houdt in dat ongeveer een uur voor de eerste wedstrijd de kantine wordt geopend. Om 12 uur komt de middagploeg je weer aflossen. In de ochtend zijn de voornaamste werkzaamheden het verkopen van koffie en thee en ervoor zorgen dat er drinken (limonade) in de kleedkamer staat. Daarnaast verwelkom je de tegenstander en verwijs je ze naar de juiste kleedkamer. Uiteraard ben je in de lead en kan je jouw muziek gezellig over de boxen laten klinken. Interesse? Stuur dan een mail naar secretaris@svaarlanderveen.nl of app Marco op 06-15233117.  

  Vervanging CV installatie

  In het voorjaar heeft Bennard van Harten (Hagoort) onze cv-installatie grotendeels vervangen. De laatste tijd waren er problemen met warm water en was de druk in de kleedkamers 1 en 2 niet al te best. Deze problemen zijn nu verholpen en alles werkt weer naar behoren. Wij willen Bennard bedanken voor het uitvoeren van deze werkzaamheden en hopen dat we hier nog lange tijd plezier van hebben.

  Nieuwe sponsors voor drie jeugdteams

  Voor het nieuwe seizoen heeft SV Aarlanderveen drie nieuwe teamsponsors gevonden. Zodoende zijn nu alle jeugdteams gesponsord en loopt iedereen er weer knap bij. De nieuwe sponsors zijn:

  • Van der Bijl, melktransport (JO8)

  • Nick van der Zwan, fotografie (JO9)

  • L.L. van der Post, loon- en verhuurbedrijf (JO11)

  Namens het bestuur en alle jeugd willen wij deze sponsors alvast bedanken voor het mede mogelijk maken van de tenues. Aan het begin van het seizoen willen wij graag van alle jeugdteams een mooie teamfoto maken.

  SV Aarlanderveen jeugd en sponsor seizoen 2020-2021:

  JO7  P.C. Vink, transportbedrijf

  JO8 Van der Bijl, melktransport

  JO9 Nick van der Zwan, fotografie

  JO11 L.L. van der Post, loon- en verhuurbedrijf

  JO12 De Babssalon, kapsalon

  JO14 V. Van Meurs, grond- en sloopwerken

   

  Rookvrij

   

  Ook dit jaar willen wij iedereen weer wijzen op het rookbeleid op ons sportpark. Wij willen onze jeugd beschermen tegen de gevaren van roken:

   

  • Rondom ons kunstgrasveld geldt een rookverbod.

  • Tijdens wedstrijden van jeugdteams mag alleen op ons terras gerookt worden.

  • Gelieve na alle jeugdwedstrijden alleen op het terras roken. Hier staan namelijk goede opvangvoorzieningen voor uw sigaretten. Houd ons sportpark schoon en netjes.

   

  Corona

  Het Coronavirus is nog niet klaar met ons. Om deze reden nog een aantal aandachtspunten voordat we het nieuwe seizoen starten:

   

  • In de kleedkamer geldt ook 1,5 meter afstand. Kleed zoveel mogelijk in twee groepen om.

  • De kantine heeft één ingang (hoofdingang) en één uitgang (uitgang naar het terras), maak hier gebruik van en loop niet tegen de stroom in.

  • Bij de hoofdingang is er de mogelijkheid tot desinfecteren van de handen.

  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand langs de lijn en in de kantine.

  • Betaal bij voorkeur met pin.