• Verlag JO7 - zaterdag 19 november

  24 nov 2022
 • Afgelopen zaterdag stond de kraker NSV - SV Aarlanderveen op het programma. Voor het eerst van het jaar had het gevroren en het was ijzigkoud.
   
  De week voorafgaand aan de kraker kwam de uitvraag welke spelers inzetbaar waren. Hierop werd vrij snel gereageerd en bleek dat de moeders naar hun kroost wenste te kijken...de vaders fronste hun wenkbrauwen en het leek een vooropgezet plan. 
   
  Waarom wilden de moeders zo graag kijken? Tot dan toe bleef het een raadsel maar later zouden we weten waarom🧐.
   
  Gerben verzamelde zijn troepen op de club en sommige vertrokken voor de meute uit om kwartier te maken. Via een bron bleek dat Sharon er zich gemakkelijk vanaf had gemaakt door te vermelden dat ze toch niet mee kon. Daan was ontroostbaar. Gelukkig steunde zijn team hem trouw en zeiden dat ze geen kadotje zou krijgen bij van Sinterklaas.
   
  Maar terug naar waar het werkelijk om gaat. Bij aankomst bij NSV werd eerste een fotomoment gemaakt met de posse van Gerben. 
   
  Na de plichtplegingen werd duidelijk dat er om om 08.30 uur geen wedstrijd gepland stond voor de mannen. Gerben was des duivels over de communicatie van NSV. Wat bleek de wedstrijd stond gepland voor 09.30 uur. Wat restte was de moeilijkste beslissing uit zijn carrière, een uur later voetballen en de Sinterklaasintocht missen of geen wedstrijd en naar de Sinterklaasintocht. Na enig beraad werd besloten om naar de intocht te gaan omdat NSV later dit jaar nog besteden wordt. De moeders slagen een zucht van verlichting dat ze niet in de kou hoefden te staan.
   
  Was dit mogelijk een vooropgezet plan van de moederschoot 🧐? Ik heb mijn vermoeden maar tot op heden geen feitelijkeheid. 
   
  Nou tot volgende week en kijken of de moeders dan weer zo enthousiast reageren...
   
  De moeder