• Afgelopen zaterdag speelde Aarlanderveen de uitwedstrijd in Kamerik waarvan thuis ternauwernood met 2-1 was gewonnen. Deze zaterdag kon Aarlanderveen nog kampioen worden bij puntverlies van NSV'46 of een monsterzege op Kamerik en vooraf leek dit al niet realistisch.

De wedstrijd begon erg voortvarend want binnen 10 minuten stond het 0-2 door goals van Aziz el Bouazatti en Jorn Poelwijk. Hierna kreeg Aarlanderveen grote kansen op 0-3, 0-4 en misschien wel 0-5. Ook werd het twee zuivere strafschoppen onthouden, waarna Kamerik iets terug kon doen en de tussenstand van NSV'46 door kwam.

Over de rest van de wedstrijd kunnen we kort zijn. Een aanvallend Aarlanderveen wat zeker tot de 80ste minuut veel kansen creĆ«erde maar een effectief spelend Kamerik die de kansen wel benutte in tegenstelling tot Aarlanderveen met als gevolg een 5-2 nederlaag.

Door dit resultaat is NSV'46 de terechte kampioen geworden. Aarlanderveen feliciteert de Noordenaren met het kampioenschap en hoopt via de nacompetitie te zorgen dat de derby volgend jaar weer op het programma staat!

A.s. zaterdag wacht de eerste wedstrijd in die nacompetitie tegen SEV uit Leidschendam er wordt om 14.30 uur thuis afgetrapt op sportpark Polderpark.