• Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de ‘Vrienden van SVA’ op woensdag 13 maart jl. werd besloten om het een en ander in de kantine aan te pakken, te beginnen met de bar en de ronde hangtafel. Al snel hadden een aantal handige klussers en vertegenwoordigers van deze vrienden zich samengevoegd en begonnen zij met de voorbereidingen. Na de goedkeuring van het ontwerp en het bestellen van de materialen kon vorige week een start worden gemaakt. Dit verliep erg goed en inmiddels is de bar af. Ben je benieuwd geworden naar het resultaat? Hierbij alvast een aantal foto’s, maar kom gerust een kijkje nemen! Namens de vereniging alle dank aan de Vrienden van SVA en de vrijwilligers van het klusteam voor deze mooie verandering.