• Verslag JO-9 woensdag 1 mei

  13 mei 2024
 • De dag dat we dan eindelijk de oefenwedstrijd tegen Nieuwkoop hadden. Hier hadden wij zo lang naar uitgekeken! Een aantal van onze toppers wonen in Nieuwkoop dus zij speelden tegen vriendjes en klasgenootjes uit Nieuwkoop. 
   
  Het was een heerlijke zomerse woensdagavond en wij hadden er super veel zin in. De jongens uit Nieuwkoop waren op de fiets naar Aarlanderveen gekomen, en dit leek net iets te ver te zijn voor hun. Ze leken al moe te zijn voor de wedstrijd ging beginnen. 
   
  De wedstrijd begon en wij gingen direct vol voor de winst. Snel de bal afpakken en goed overspelen was ons verteld door onze leiders voor de wedstrijd. Dit deden wij dan ook erg goed en wij begonnen met het maken van doelpunten. Het maken van doelpunten ging de hele wedstrijd door, waardoor wij 22 keer het net wisten te vinden. Nieuwkoop wist ook nog een heel mooi doelpunt te maken waardoor wij de wedstrijd met 22-1 hebben gewonnen. Gelukkig was het na de wedstrijd gelijk gezellig tussen de jongens van Aarlanderveen en Nieuwkoop en werden door alle jongens nog een pingel genomen. Deze gingen bij beiden partijen bijna allemaal in het doel. 
   
  Het verslag is geschreven door Floris. 
  Groetjes van de JO9