• Verslag JO-9 zaterdag 25 mei

  7 jun 2024
 • En dan is het alweer de laatste competitie wedstrijd van dit jaar. Wat is dit voetbal seizoen voorbij gevlogen! 
   
  Zaterdag 25 mei, uit tegen Be Fair, nog niet eerder tegen gevoetbald. Wel goede verhalen over gehoord van andere tegenstanders. Een goed voetballende ploeg. 
   
  Bij het warmlopen wisten wij niet wat wij mee maakten. Wij moesten voetballen op echt gras. Waar zie je dit nog? De eerste 10 minuten voetbalden wij erg goed. Wij kwamen met 0-2 voor. Maar, duidelijk werd wel dat Be Fair een hele goede tegenstander was en dat deze wedstrijd nog niet gewonnen was. Tenminste dit was voor de trainers duidelijk, onze toppers dachten daar iets anders over. 
   
  De tweede 10 minuten van de eerste helft. De mannen liepen te slapen, toonden geen inzet en vechtlust meer, en alle ballen werden door het midden uitverdedigd. Binnen enkele minuten stond het 2-2 en kreeg Be Fair kansen op meer. Gelukkig voor ons, was het afwerken op doel niet al te best van deze tegenstander. 
   
  In de rust waren de jongens erg stil in de kleedkamer. Dit was niet de inzet die de trainers wilden zien. Na de donderspeech gingen de mannen het veld weer op.
   
  De tweede helft hebben de toppers van de JO9 laten zien wat ze dit jaar allemaal geleerd hebben. Er werd goed gevoetbald, goed overgespeeld, en er werd gevochten voor iedere bal. Kortom, gevoetbald als een team. De trainers waren super trots op de mannen. Wij maakten de tweede helft nog 4 goals, waardoor wij de wedstrijd met 2-6 hebben gewonnen. Yes!! Door deze overwinning zijn wij in deze speelronde bovenaan geëindigd. Super gedaan toppers 💪 
   
  Het verslag is geschreven door Davy. 
   
  Groetjes de JO9