• Verslag JO7

  14 sep 2022
 • Gelukkig het is weer september! De files nemen weer toe, de kinderen gaan weer naar school en de ouders komen weer tot rust op het werk. 
  Voor de mannen van SVA is het weer de start van het rollen van de bal. De coach sprak in zijn wedstrijdbespreking zijn verwachting uit. Het werd duidelijk dat er met niets minder dan het kampioenschap genoegen werd genomen.  
   
  De eerste tegenstander in het kampioensjaar was NSV. Iets na 09.30 uur was de aftrap. Eerste gevaar kwam van de zijde van NSV. Gelukkig voor SVA werd de bal naast het doel geschoten. Het betekende de wake up call.
   
  Via een solo van Daan kwam hij een op een met de keeper en schoot rechts in de hoek. Kort erop werd na een onderschep via Stef de bal in de diepte geschoten. Daan sprintte op de bal af en nadat meerdere keren het schot geblokt werd rolde de bal toch in het doel.
   
  Daarna volgde een periode van hotseknotse begonia voetbal. Vanuit het niets kwam de bal bij de spits van NSV. Afstormend op het doel van Joe faalde hij niet en schoot gedecideerd in de hoek, 1-2.
   
  Gelijk greep de trainer in, Joe werd van het doel gehaald en Stef moest op doel. Vanaf de zijlaan werd geschreeuwd naar Maurice: mijn zoon had de nul 😉.
  Daarna hadden de jongens een kans op de 1-3 maar deze werd jammerlijk naast geschoten. Toen brak er een fase dat NSV sterker was. Via een uitbraak liep de spits NSV op Stef af. Via een goede redding rolde de bal bijna over de doellijn maar werd net optijd gekeerd.
   
  In de daaropvolgende aanval kwam een corner voor SVA.  De corner werd genomen door Daan. Via een ingestudeerde corner, liep Brain zich vrij rond de punt zestien. De bal werd panklaar afgeleverd en verwoestend hard in het "achie" geschoten. Brain vierde zijn goal door de herkenbare pose van ene CR7 op te voeren.
   
  Na deze weergaloze goal was het rust.
   
  Beide teams waren gewisseld van kant en de mannen zette gelijk druk op de tegenstander. Dat resulteerde in een snelle goal van Daan. 
  Daarna ging het hard. Daan had het op zijn heupen en scoorde nog een aantal keer en in middels was het 2-7. 
   
  Daarna had NSV een levensgrote kans die werd gecreëerd door onzorgvuldig uit verdedigen van Joe. Een goede redding van de keeper zorgde er voor dat het 2-8 bleef.
  Brain scoorde vervolgens via een ingooi en deed ook de CR7 pose.
  Vervolgens ging het te rap voor de reporter. Stef bleek via een mooi schot de 2-8 gemaakt. 
   
  Vervolgens kreeg Hunter een aantal kansen om de 2-9 te maken, maar dat mislukte totdat voor de derde maal de bal voor zijn voeten kwam. Nu kon Hunter zijn handen wel in de lucht steken.
   
  Weer kwam het het geheime wapen van de coach aan bot. Via de corner van Brain kwam de bal bij de vrijstaande Raf. Ook hij schoot tussen de palen en kon juichen. 
   
  NSV had in het slotakkoord nog een goal gescoord en daarna werden er weer strafschoppen genomen.