• Verslag Nicolaas Boys JO7 - SV Aarlanderveen JO7

15 feb 2022
  • Zaterdag 12 februari

Eindelijk mochten wij weer een wedstrijd voetballen. Dit was erg lang geleden! Wij hadden de laatste weken erg goed getraind met elkaar en hadden er echt super veel zin in.

De komende periode gaan wij wedstrijden voetballen met de oudere jongens van de JO7. Maar op sommige zaterdagen voetballen wij 2 wedstrijden, zodat de jongere jongens ook wedstrijden kunnen voetballen tegen een andere vereniging.

De tegenstander van zaterdag was Nic Boys JO7. Hier hadden wij voor de winterstop ook al 2 keer tegen gevoetbald, en beide wedstrijden gewonnen. Haha, dit zou een makkie worden! Wij zouden wel even 3 keer van hun gaan winnen!

Het was erg koud deze ochtend, maar het zonnetje scheen, wij hadden erg veel zin om te voetballen en genoeg praatjes voor de wedstrijd dat wij eventjes makkelijk gingen winnen in Nieuwveen.

Maar jeetje, die jongens van Nic Boys hadden net als wij ook erg goed getraind, en zij wilden niet nog eens van ons verliezen. Voor we het wisten hadden ze 3 keer gescoord. Even een time out. Jongens, kom op. Wakker worden. We lopen te slapen, doen niet goed ons best, en luisteren niet naar onze trainers. Na de time out voetbalden wij een stuk beter, jammer genoeg scoorden Nic Boys ook nog de 4-0.

Rust. Even opwarmen in de kleedkamer en een bekertje limonade. Normaal gesproken hebben wij heel veel praatjes maar nu was het stil en kregen we uitleg van onze trainers. En ja, we luisterden hier ook een keertje naar.

De tweede helft begonnen we direct een stuk beter. Binnen een halve minuut scoorden wij de 4-1. Zo dan. Zie je wel. Wij kunnen het wel. En we hebben nog lang niet verloren hier. Wij werkten met zijn allen keihard, vochten voor iedere bal, speelden goed over en dit resulteerde in nog 5 doelpunten voor ons. Nic Boys scoorde niet meer. Dus wij wonnen de wedstrijd met 4-6, terwijl wij in de rust met 4-0 achter stonden. Super blij en trots waren wij dat wij de wedstrijd gewonnen hadden.

De pingels gingen ook erg goed, ze vlogen bijna allemaal in het doel.

Wij willen alle ouders, opa’s, oma’s en alle andere supporters bedanken voor jullie komst. Zonder jullie aanmoedigingen hadden wij deze wedstrijd nooit kunnen winnen.

Groetjes de JO7