• Verslag vriendschappelijke wedstrijd RCL – SV Aarlanderveen (1-1)

16 sep 2021
  • Op dinsdag 14 september jl. heeft de Trots van de Polder een zeer nuttige oefenwedstrijd gespeeld uit tegen RCL, uitkomend in de tweede klasse van de KNVB.

Van beide kanten werd er met veel passie en strijd gespeeld.

In de 10e minuut een snelle counter van Aarlanderveen op de diepgaande Davey die verwoestend uithaalde, de keeper wist de bal te keren, maar in de rebound een alerte Jorn die de 0-1 scoorde.

RCL drukte ons nog meer in de verdediging en had tot aan de rust veel balbezit maar wisten niet tot scoren te komen.

De tweede helft werden wij weer veel onder druk gezet en moesten wij het hebben van snelle counters omdat er toch veel ruimte lag achter de verdediging van RCL.

In de 65e minuut schoot Michael Schouten van RCL van grote afstand de bal schitterend en onhoudbaar in de goal: 1-1.
    Het spel golfde op en neer en de onderlinge ruimtes werden steeds groter waardoor van beide kanten scoringskansen ontstonden.

Thom gaf een goede voorzet op Killian die fraai inkopte, echter de bal ging via onderkant doel het veld weer in.

Martijn redde nog tweemaal zeer fraai en voorkwam een tegentreffer van RCL.

Zaterdag de bekerwedstrijd tegen Zuidland, aanvang 14.30 uur.

Het bestuur zet een bus in voor deze derde bekerwedstrijd, er is plek voor 20 supporters. Het aanmelden kan bij onze secretaris Marco via het volgende e-mail adres:

secretaris@svaarlanderveen.nl

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar mondkapje is verplicht.
    Vol is vol en wie het eerst komt wie het eerst maalt dus meld je snel aan!