• Vertrek van trainer Sander van Dijk!

  26 okt 2023
 • Trainer Sander van Dijk stopt na afloop van dit seizoen bij SV Aarlanderveen. Deze beslissing heeft hij weloverwogen en met pijn in zijn hart genomen, maar is van mening dat het zowel voor de groep als hemzelf beter is als er na 3 seizoenen een nieuw gezicht voor de groep komt.

  “Toen ik ruim 2 jaar geleden bij SV Aarlanderveen begon, waren al heel veel positieve stappen gezet. Ik ben trots dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan een stevig fundament waar de club verder op kan bouwen. Ik kijk terug op diverse hoogtepunten zoals de periodetitel vorig seizoen en de recente overwinning in de beker op 1ste klasser RKDEO. Daarnaast is het complex zo mooi geworden dat elke speler wel bij SV Aarlanderveen wil spelen!”

  Met Sander vertrekt ook assistent trainer Henny van Raay, die besloten heeft zijn indrukwekkende trainerscarrière na dit seizoen te beëindigen.

  Het bestuur respecteert de keuze van beide trainers, is hen zeer dankbaar voor hun inzet en de prestaties op het veld en gaat uiteraard zorgen voor vervanging. Het seizoen is pas net begonnen en we hopen aan het einde van het seizoen tijdens het afscheid van Sander en Henny terug te blikken op héél veel mooie wedstrijden gedurende 3 seizoenen en misschien meer hoogtepunten!

   

  Het bestuur