• Veteranen weer onderuit

  10 mei 2018
 • De laatste inhaalwedstrijd van het seizoen stond op de rol en deze betrof de thuiswedstrijd tegen het sterke Lisse. In de uitwedstrijd hadden we nog prima voetbal laten zien, wat echter niet beloond werd en de laatste weken gaat het moeizaam bij de veteranen en slepen wij ons naar het eind van de competitie.

  Tot twintig minuten voor de aftrap leek het er niet op dat wij moesten spelen vandaag, want er waren er nog verdraaid weinig, maar alles kwam toch nog goed, want er was zelfs een basisplek voor Aardbei die overigens donderdag gewoon had getraind !

  De ploeg van onze gasten leek niet echt op de ploeg die wij uit hadden getroffen, maar dat kan natuurlijk aan de meivakantie liggen, want ook wij misten er een aantal.

  Na het eerste fluitsignaal werkte onze nieuwe tactiek prima, want wij laten de tegenstander eerst een helft uitrazen om ze in de tweede helft op conditie te kloppen. Smollie werd gelijk getest ,maar toch hadden we met Aardbei een reuzenkans, maar helaas stond de paal in de weg.

  Vervolgens werden we de hele eerste helft onder druk gezet door Lisse en met meer geluk dan wijsheid, bleef de schade beperkt tot één tegengoal en dit duurde nog tot de 37e minuut. In de slotminuut had @ppie nog een reuzenkans op de 1-1, maar er bleef toch echt 0-1 op de borden staan, waar 5-0 een reëler beeld van de wedstrijd had geweest.

  In de rust werden we gecomplimenteerd met de uitvoering van het masterplan en konden we de tweede helft gebruiken op de score in ons voordeel te beslissen.

  Maar na twee minuten viel helaas de 0-2. Toch lieten we niet uit ons veld slaan en het was een achterbal van Smollie die Porno vond en hij rondde af middels een geweldige solo met een dito lob. Nadat het publiek net deze fraai goal had verwerkt, scoorde Lisse ook een hele fraaie goal, want een afstandsschot verdween precies in de winkelhaak en zo liepen ze weer uit naar 1-3.

  De spanning kwam toch weer terug toen de hardwerkende Ronmaradon , Karel wegduwde en hij de prima kopbal van Ton de Beer tot doelpunt promoveerde 3-2.

  Waar normaal gesproken de tegenstander moe gestreden moet zijn voor ons welbekende slotoffensief, bleek Lisse hier weinig last van de hebben en gaven gewoon nog even gas en maakte de 2-4 , 2-5 en 2-6.

  Na het laatste doelpunt vroegen we de scheids om genade en werd er ruim op tijd afgesloten. Helaas door dit resultaat zakken verder op de ranglijst naar plek 7 en belandden voor het eerst dit seizoen in de - qua doelsaldo.

  De laatste drie wedstrijden spelen we tegen de nummer 9, 11 en 12 van de ranglijst en moeten we dan maar weer de punten gaan scoren.