• De voorbereiding voor de selectie zal net als andere jaren in juni beginnen op het seizoen 2018-2019. De selectie wordt dit jaar ingedeeld op verzoek van een aantal spelers uit 2 in een A en B selectie. De A-selectie zal 2x in de week gaan trainen op dinsdag en donderdag.

  De B-selectie zal een vaste kern worden die het tweede gaan vormen die wekelijks worden aangevuld met spelers uit de A-selectie. De B-selectie traint aangevuld met de spelers uit de A-selectie die zaterdag met 2 meedoen iedere donderdag dus 1x per week.

  De volledige A en B selectie zullen na 15 juni (sluiting overschrijving) op de website gepubliceert worden.

  De A-selectie komt dinsdag 19 juni bij elkaar om het seizoen af te trappen tijdens deze avond zal de volledige voorbereiding voor het seizoen 2018 - 2019 ook overhandigd worden. Die zal uiteraard hierna ook digitaal op de website terug te vinden zijn. De spelers uit de A-selectie hebben deze uitnodiging inmiddels ontvangen.

  De B-selectie zal donderdag 28 juni mee trainen en na afloop van de training zullen zij met de technische staf de puntjes op de i zetten voor aankomend seizoen.

  Het eerste gedeelte van de voorbereiding is als volgt:

  Dinsdag 26 juni Training 19:30 uur
  Donderdag 28 juni Training 19:30 uur
  Dinsdag 3 juli Training 19:30 uur
  Donderdag 5 juli Training 19.30 uur