• Volgende week is het dan zover! Jeugdkamp 2018 zal van start gaan, wij willen jullie nog wat praktische zaken mededelen.

Voor de teams JO8-1, JO8-2, JO10 en de JO11 zal het jeugdkamp al van start gaan op vrijdag 8 juni.

Jullie worden verwacht om 17:00 uur op  Sportvereniging SV Aarlanderveen.  Daar kunnen jullie je aanmelden bij 1 van de commissieleden die klaarstaan jullie te ontvangen! Na het aanmelden, is het tijd je tent op te zetten, luchtbed op te blazen en slaapspullen alvast klaar te leggen.

Vervolgens zullen alle ouders uitgezwaaid worden en zullen we van start gaan met het diner (eet daarom vooral NIET thuis!) en daarna de rest van een leuk avondprogramma!

Wat moet je meenemen?  (Mogelijk dat er nog items missen in de lijst hieronder….)

-          Het allerbelangrijkste: Je goede humeur

-          Tent (Als je aangegeven hebt, deze mee te nemen)

-          Slaapspullen (luchtbed, slaapzak, kussen, pyjama en een toilettas met tandenborstel, shampoo, douchegel en?)

-          Handdoeken

-          Zaklamp

-          Warme kleding (In de avond en nacht kan het koud zijn!)

-          Sportkleding natuurlijk met voetbalschoenen en scheenbeschermers

-          Voldoende (sport)kleding in verband met warm weer en wateractiviteiten

-          Goede gympen of schoenen

-          Iets lekkers voor in de avond!

Nadat iedereen om 22:00 uur of later 😉 in zijn bed ligt, breekt al vroeg de ochtend weer aan, waarna we heerlijk met alle kinderen gaan ontbijten. Vervolgens worden op zaterdag 9 juni tussen 8:45-9:00 uur de Puppies verwacht die zullen aansluiten bij de groep! De Puppies mogen hun sportkleren meenemen en natuurlijk hun goede humeur.

Na de groepsindeling zullen we starten met het ochtendprogramma! Tussen 12:00-12:30 uur zal de het kamp worden afgesloten met een leuke prijsuitreiking, mogen de kinderen worden opgehaald en zullen we alles netjes opruimen!

Als jullie nog vragen hebben, trek iemand van de commissie nog even aan zijn jasje!

Tot vrijdag en zaterdag 8/9 juni!