• Voorbeschouwing FC VVC – SV Aarlanderveen

    Het blijft spannend in de derde klasse. Ook aanstaande zaterdag staan wedstrijden op het programma waarbij de uitslagen niet van te voren vaststaan, het krachtsverschil is klein. Voor Aarlanderveen zou het lekker zijn om de punten mee te nemen, maar dat wordt zeker geen gemakkelijke opgave.

    Aanstaande zaterdag 2 november gaan we op bezoek bij FC VVC uit Nieuw-Vennep. Op de website van FC VVC lezen we onderstaande tekst:

    ‘Voetbalvereniging FC VVC (Football Club Vennepse Voetbal Combinatie) is in 2005 ontstaan uit een fusie van twee lokale Vennepse voetbalverenigingen, te weten: Sv S.M.S. en vv Nieuw Vennep. In 2007 heeft FC VVC officieel haar intrek genomen in een schitterend nieuw voetbalcomplex, gelegen in de nieuwbouwwijk Getsewoud Noord in Nieuw Vennep. Het complex heeft zeven voetbalvelden waaronder twee kunstgrasveleden. Inmiddels telt de club bijna 1.000 leden.’

    FC VVC is het seizoen matig gestart maar heeft inmiddels de draad te pakken, uit de laatste twee wedstrijden werden 4 punten behaald, inmiddels staat de teller op 7 punten. 

    Wij wensen de mannen van Aarlanderveen en het begeleidingsteam onder leiding van trainer Arjen Linstra zaterdag veel succes en hopelijk een driepunter.