• Webshop S.V. Aarlanderveen

  Vanaf 1 november is het mogelijk exclusieve SVA artikelen te bestellen. In samenwerking met PlutoSport en Teambedrukking kunnen we een leuk assortiment aanbieden met verschillende artikelen voor jong en oud.

  Door op onderstaande link te klikken kom je in de webshop waar de verschillende artikelen zichtbaar worden. Zoals je ziet worden de artikelen bedrukt met het logo van SVA. 

  WEBSHOP

  Bestelperiode

  Vanaf vrijdag 1 november kan er besteld worden. De bestelperiode loopt t/m donderdag 14 november. We hebben hiervoor gekozen zodat alle kleding voor 5 december uitgeleverd kunnen worden.

  Pasavonden

  Op 6 en 7 november is er de mogelijkheid om kleding te passen. Dit doen we in onze kantine tussen 18:00 uur en 20:30 uur. Passen van de kleding is belangrijk omdat bestelde artikelen niet retour gestuurd kunnen worden. De kleding wordt bedrukt met SVA logo en is hierdoor geen standaard artikel meer om te retourneren.

  Bestellen

  Nadat je via de webshop jouw artikelen hebt besteld, ontvang je automatisch een orderbevestiging. Deze orderbevestiging heb je weer nodig om de kleding in ontvangst te nemen. Orderbevestiging kan op papier maar ook digitaal getoond worden.

  Ophalen bestelling

  Alle bestelde kleding wordt afgeleverd in de kantine. Dit kan op vertoon van jouw orderbevestiging op vrijdag 29 november en zaterdag 30 november opgehaald worden. De exacte ophaal tijden worden binnenkort gecommuniceerd.

  Betalen

  Wij hebben graag dat iedereen met Pin betaald. Uiteraard is contant ook mogelijk.

  Tijdsschema

  01 – 14 november bestellen

  06 – 07 november passen van de kleding

  15 – 28 november bedrukking

  29 – 30 november ophalen bestelling