• Webshop S.V. Aarlanderveen

27 mei 2020
  • Vanaf nu is het mogelijk om exclusieve SVA artikelen te bestellen. In samenwerking met Plutosport is een leuke collectie kleding en accessoires voor klein en groot samengesteld, vrijwel allemaal voorzien van het SVA logo.

Door op onderstaande link te klikken kom je in de SVA webshop.

Bestellen

Jouw favoriete SVA outfit bestel je via de Plutosport webshop en leveren we netjes bij je thuis af

Door het Corona virus is het op dit moment niet mogelijk om je order in Ter Aar bij het servicepunt van Plutosport op te halen.

De levertijd is 3 tot 5 werkdagen in verband met het bedrukken van de artikelen. Kies zorgvuldig je maat, want bedrukte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Extra bedrukking, bijvoorbeeld met een nummer, naam en/of sponsorlogo is ook mogelijk. Volg de aanwijzingen in de SVA webshop.

Wist je dat?
    Door artikelen te bestellen via de webshop steun je automatisch de vereniging! Voor iedere bestelling ontvangt de club namelijk een percentage. Da’s makkelijk scoren!