• Wedstrijden SV Aarlanderveen 1 verzet

Er zijn een aantal wijzigingen gekomen in de bekerwedstrijden van Aarlanderveen vanwege de 0172SPORT-CUP (voorheen RTV Bokaal) en het trainingskamp van de selectie.

De volgende oefenwedstrijden staan nog op het programma:

Dinsdag 20-8                   Ter Leede 2 - Aarlanderveen              20.00 uur
    Zaterdag 24-8                    UVS - Aarlanderveen                           14.30 uur
    Zaterdag 31-8                    0172 bokaal. Meer informatie over deze dag volgt volgende week.

De bekerwedstrijden tegen SIVEO en WDS zijn op verzoek van Aarlanderveen verplaatst naar doordeweekse avonden. Wij zijn SIVEO en WDS erkentelijk voor het meedenken en verplaatsen hierin.
    Het bekerprogramma voor Aarlanderveen ziet er als volgt uit:

Dinsdag 3-9                      SIVEO - Aarlanderveen                           20.00 uur
    Zaterdag 7-9                      Aarlanderveen - Woubrugge                 14.30 uur
    Donderdag 12-9               WDS - Aarlanderveen                              19.30 uur