• Wegen scheiden tussen SV Aarlanderveen en Arjen Linstra

    SV Aarlanderveen en hoofdtrainer Arjen Linstra gaan na 6 jaar uit elkaar. Dit seizoen komt er een einde aan het succesvolle tijdperk waarin de club onder zijn leiding voor het eerst in de historie kampioen wist te worden.

    De samenwerking met de selectie en de chemie tussen Arjen en de rest van de vereniging is altijd meer dan goed geweest. De laatste 4 seizoenen onder zijn leiding zijn uiterst succesvol geweest met o.a. 4x winnen van de 0172 bokaal (voorheen RTV bokaal), periodetitels en de absolute bekroning het kampioenschap in de 4de klasse afgelopen seizoen. 

    Dit seizoen, in de 3de klasse, loopt alles ook voortvarend. Met een tweede plek in de 3de klasse kan je spreken van een fantastische entree. In samenwerking met de spelersgroep en staf gaat hij er alles aan doen om ook dit seizoen succesvol af te sluiten. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in. 

    Namens het bestuur, de selectie en alle supporters van SV Aarlanderveen willen wij Arjen bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid en loyaliteit bij “de trots van de polder” en wensen hem succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We twijfelen er niet aan dat deze snel op zijn pad zal komen!

    Namens het bestuur van SV Aarlanderveen, Leo de Jong, voorzitter