• Winst en gelijkspel voor de jeugd op het Polderpark

  Afgelopen zaterdag zijn er slechts een tweetal teams actief geweest in de competitie om hun positie te behouden, of weer een plek hoger te komen op de ranglijst. 
  De JO-7, JO-10, JO-11 en JO-19 waren vrij afgelopen zaterdag en zullen volgende week, eind van de maand of begin maart weer aantreden in de huidige competitie. 
   
  De JO-8 mocht deze zaterdagochtend al vroeg als eerste aantreden tegen Nicolaas Boys uit Nieuwveen. De vorige wedstrijd was geĆ«indigd  in een grote overwinning van maar liefst 15-2 in het voordeel van Aarlanderveen. Deze wedstrijd zou in theorie dan ook gewonnen moeten worden, echter liep de wedstrijd wat stroever dan van te voren werd gedacht.. Nicolaas Boys heeft tijdens de winterstop versterkingen aangetrokken, waardoor er een team met goede spelers op het veld stond. Na een regenval van doelpunten aan beide kanten en een hoop spanning werd de eindstand uiteindelijk 4-4, voor het publiek geen saaie wedstrijd dus! De doelpuntmakers waren Bram met 2 doelpunten en Kysa met 2 doelpunten. Aankomende zaterdag zal de JO-8 de wedstrijd tegen Alphia inhalen, komt allen aanmoedigen!
   
  De JO-13 speelde deze zaterdag op eigen veld om 10:30 uur tegen het zwart-paarse ROAC uit het kleine Rijpwetering. Aarlanderveen begon sterk op het prachtige hoofdveld, luid aangemoedigd door het thuispubliek. Al snel kwam Aarlanderveen meerdere malen in de gelegenheid om doelpunten te scoren, echter wist Aarlanderveen deze 2 kansen niet te verzilveren. In het verloop van de eerste helft gingen beide teams gelijk op, en wisten beiden geen doelpunten te maken. 
  De tweede helft was erg spannend, er was een flinke strijd tussen de teams en waren flink aan elkaar gewaagd. Kansen voor beide teams, maar de verdediging van beide partijen wist deze kansen te onderscheppen. Aarlanderveen liet een sterke wedstrijd zien met goed goed spel, mooie passes van Kevin van Meurs, en mooie verdedigende acties van Bram, Boris en Tren. 
  Op het einde nog een gevaarlijke corner, maar de keeper van Aarlanderveen, Stijn, wist de bal fraai weg te boksen. Ondanks de 0-0 hebben de jongens een goede wedstrijd gevoetbald, op naar de volgende wedstrijd!