• Word vrijwilliger van SVA!

23 sep 2021
  • Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, lijkt het je leuk om ook iets te betekenen? Geef je op als (zaterdagochtend) barmedewerker!

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op zaterdagochtend als barmedewerker te fungeren in de kantine van ons Polderpark.

Één keer in de vijf weken draai je een ochtend bardienst, starttijd is afhankelijk van de eerste wedstrijd en de eindtijd is om 12.00 uur. Denk aan taken als: kleedkamers openen, koffie en thee zetten, limonade klaarmaken voor de jeugdwedstrijden, tosti’s bereiden, en dit uiteraard met een glimlach en gezelligheid in de kantine.

Lijkt dit je wat? Mail dan je naam en telefoonnummer naar Marco: secretaris@svaarlanderveen.nl