• Zaterdag 26 maart: Emm JO7 - SVA JO7

29 mrt 2022
  • Er stond weer een wedstrijd op het programma, het was super mooi weer en we hadden er enorm veel zin in.

Vandaag voetbalde Roos voor het eerst een wedstrijd met ons mee. En ze wilde heel graag op doel staan!

We spraken voor de wedstrijd af dat we lekker fel gingen voetballen. Snel de bal af zouden pakken en dan proberen door over te spelen mooie doelpunten te gaan maken.

Eigenlijk ging alles heel erg goed in de eerste helft. We waren lekker fel, pakten heel snel en goed alle ballen af van de tegenstander en speelden ook heel goed over. We scoorden 5 doelpunten. En ja, Roos die voor het eerst een wedstrijd voetbalde hield alle ballen uit het doel! Dus toen het rust was en we lekker limonade dronken in het zonnetje stonden we 5 - 0 voor!

De tweede helft zouden we net zo ons best gaan doen als de eerste helft. Alleen werden we wat slordiger. We schoten net als vorige week heel veel ballen naast het doel. Een beetje jammer, maar toch scoorden wij er nog 3 bij. Dus wonnen wij deze week met 8 - 0.

Woensdag gaan we weer hard trainen, zodat we volgende week zaterdag wat minder ballen naast het doel proberen te schieten.

Groetjes de JO7