• Zaterdag 9 april: SV Aarlanderveen JO7 - Altior

12 apr 2022
  • Er waren vandaag een hoop zieken (beterschap allemaal!). We waren vandaag met zijn zessen. De tegenpartij had er ook zes dus dat kwam mooi uit.

We hadden een vliegende start. De eerste helft begon goed, er werd goed over gespeeld en er werd al heel snel gescoord 1-0. Dat gaat lekker zo!

We blijven goed doorspelen en het wordt snel 2-0 en daarna 3-0. Hierna worden we een beetje slordiger. We verliezen vaak de bal en als er een aanval is wordt het niet afgemaakt. Gelukkig is de verdediging wel op orde en weet de tegenstander er geen gebruik van te maken.

Tijdens de rust is er even goed gepraat. We moeten goed scherp blijven en goed vrij proberen te lopen. Er wordt ook gewisseld van keeper.

De tweede helft begint weer fantastisch. Er wordt goed gespeeld en het regent doelpunten. De verdediging is ook goed en alle tegenaanvallen worden goed afgeslagen. Halverwege wisselen we nog een keer van keeper. Ook hierna blijven we goed spelen. Uiteindelijk wordt het 11-0